↑ Return to Projekter

Evaluering

Der er mange gode grunde til at evaluere sine projekter og meget få grunde til at lade være. Der er også rigtig mange gode grunde til at benytte sig af en ekstern evaluator i processen, fordi man ofte selv er for involveret i projektet til at kunne være objektiv.

Hos Statement Denmark kan vi være de uvildige evaluatorer, der hjælper dig til at se dit projekt udefra, og dermed træffe de rigtige beslutninger vedrørende projektets fremtid. Skal det fortsætte i sin nuværende form? Skal det ændres? Eller skal det måske lukkes helt, fordi det kun var en god idé på papiret.

Vi kan hjælpe dig med at evaluere og du kan selv bestemme i hvilken form og hvor meget du vil have tilbage efter endt evaluering. Skal det være rene facts, skal der være konklusioner eller vil du måske også gerne have vores anbefalinger med?

Uanset om evalueringen skal bruges til dit eget formål, eller om den skal sendes til en anden instans, så kan vi levere såvel den skriftlige som den mundtlige tilbagemelding med eller uden vores anbefalinger.

Vores konsulenter har stor erfaring fra projekter i både offentligt og privat regi og vi kan evaluere alle projekter fra mange forskellige vinkler, så du kan få mere at vide om dine brugere, medarbejdere, arbejdsgange, kunder eller hvad du nu måtte have behov for at få evalueret.

Share