↑ Return to IT

Rådgivning

Vi har konsulenter, der kan bidrage med rigtig megen værdi til din virksomhed. Vi vil derfor meget gerne komme og rådgive om, hvordan i kan blive bedre til alt, hvad der har med IT at gøre.

Står du overfor en forandringsproces, eller vil du måske bare gerne optimere effektiviteten på din arbejdsplads gennem bedre udnyttelse og brug af IT?

Et rigtig godt sted at starte er ved at tage fat i os. Få en konsulent ud og lad os sammen gennemgå det, du gerne vil vide mere om. Vi vil ikke sælge dig ny IT, men vi vil meget gerne være med til at optimere din virksomhed, så den er mere konkurrencedygtig.

Det handler for det meste om bedre brug af IT eller en tilpasning af koblingen imellem IT og organisation. Ofte har man det, man skal have, men det handler om, at udnytte alle sine IT-muligheder optimalt. Det er nemlig muligt at optimere brugen af IT, arbejdsgange, organisation og kompetencer, næsten uanset, hvor langt man er nået.

Vores konsulent på området er af den mening, at man først skal se, om man kan løse opgaven godt med de forhåndenværende systemer eller minimale ændringer, før man går i gang med de store forkromede indkøb og særlige løsninger. Så inden du går i gang med de store nye indkøb, kan du med fordel få en konsulent fra Statement Denmark til at gennemgå de nuværende muligheder. Det kan jo være, at mulighederne er der og faktisk er lige til at gå til. Der er jo ingen grund til at investere i ny (og dyr) IT, hvis man kan løse opgaven med mindre ændringer og tiltag.

Løs opgaven med de forhåndenværende søm – vi hjælper gerne med IT rådgivning, projekter, processer og udvikling.

Share