↑ Return to IT

Projekter

Et nyt IT-projekt kan være mange forskellige ting. Det kan være en lille ting, der mest af alt handler om nye arbejdsgange i eksisterende systemer, det kan være ændringer i den eksisterende IT, eller det kan være et stort nyt projekt, som skal samle alle de løse ender, man måtte have i sin virksomhed.

Store projekter er ofte rigtig svære at overskue fra starten og dermed og at få søsat på den rigtige måde. Hvad skal gøre hvornår og hvordan kommer man hurtigst, billigst og bedst i mål?

Statement Denmark kan tilbyde konsulentbistand til at danne overblikket, lave en plan for forløbet og dernæst til, hvilke dele, I selv kan klare og hvilke vi vil anbefale at være med til at bidrage til.

Vores konsulent på området er en ildsjæl nå det kommer til udvikling, optimering og implementering af IT. Det skal bare virke og det skal være det bedst mulige resultat inden for de givne rammer. Økonomi, arbejdsgange, organisation og kompetencer bliver alle en del af den samlede plan det endelige resultat bliver også derefter.

Vi kan tilbyde enkelte konsultationer, hvor vi hjælper dig i gang, eller vi kan gå ind i processen og blive en del af det, så du er sikker på at have eksperter med på sidelinien igennem hele forløbet. Uanset hvilken model, du vælger, vil du få et bedre resultat ved at have os med. Der kan være rigtig mange penge at spare, ved at komme rigtigt fra start.

Share