↑ Return to IT

Kravspecifikation

Er du nået så langt i processen, at du skal til at udarbejde en kravspecifikation til en leverandør eller et udbud, så du er sikker på at få alt det, som du skal bruge?

Vi har erfaringen med at sikre, at alt er med og at der ikke kommer overraskelser efter at ordren er afsendt. Der er næppe noget værre end kun at få leveret en halv pakke og så skulle til at rette op på det hele efterfølgende med ekstra tilkøb og diverse rettelser af fejl og uhensigtsmæssigheder.

Den rette kravspecifikation kan redde dig rigtig mange gange efterfølgende, så det handler virkelig om at få alt med fra en start. Mange gange vil de forskellige IT-leverandører kunne hjælpe i processen, men man skal huske, at de også har egeninteresser i sagen. Det er derfor yderst vigtigt, at de rigtige detaljer er på plads, inden en kravspecifikation sendes i udbud eller danner grundlag for en kontrakt.

Statement Denmark har de rigtige konsulenter med erfaring i kravspecifikationer. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at alle detaljer og eventualiteter er med. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når du modtager det endelige produkt.

 

Generelt tror vi mest på en proces, hvor systemerne udvikles løbende sammen med leverandøren inden for en kontrakt i stedet for at bruge metoden med kravspecifikationer. Vi ved dog godt, at det ikke altid kan lade sig gøre i praksis, enten fordi man er bundet af særlige krav, eller fordi lovgivningen tilsiger, at der skal afholdes udbudsrunde. Du kan derfor trygt henvende dig til os, hvis du skal have hjælp til din kravspecifikation. Vi ved, hvad det drejer sig om.

Share