↑ Return to IT

Effektivisering

Der er rigtig mange måde at bruge IT i dagligdagen på. Nogle af dem effektiviserer arbejdet, mens andre faktisk kan have den modsatte effekt.

Alle har nok hørt og fornemmet, at selv noget så simpelt som e-mails kan blive en stor tidsrøver i dagligdagen, eller at der er for mange medarbejdere i nogle virksomheder, der bruger alt for megen tid på unødvendige IT-opgaver. Der er masser af eksempler på, hvordan man ikke skal bruge IT i hverdagen.

Men det kan faktisk godt lade sig gøre at bruge IT fornuftigt på arbejdspladsen. Det er bare et af de steder, der ofte trænger allermest til en omgang effektivisering.

Tidligere ansatte man sekretærer til at udføre det skriftlige arbejde. Dette skete ofte ud fra præmisser som skrivehastigheder (først som stenografi, så på skrivemaskine) og sidenhen også programkendskab. Nu er vi så næsten alle blevet vores egne sekretærer, fordi det forventes at computeren har gjort os alle mere effektive, men er det nu også altid sådan.

Vi tilbyder foredrag, gennemsyn af arbejdsgange og konsulentbistand i forhold til at effektivisere arbejdsgange, IT-brug og daglige opgaver med IT, så i oplever en umiddelbar gevinst.

Det er ikke altid nødvendigt at investere mange penge for at effektivisere. Nogle gange kan det gøres for meget få kroner, men med en arbejdsindsats i stedet. Nogle gange er det endda så simpelt som det amerikanske udtryk ”work smarter – not harder” med IT.

Vi har et stort kendskab til effektivisering inden for IT. Vi kan desuden tilbyde en stor viden om den store samling rigtig gode gratis software, som er at finde i cyberspace. Så måske kan vi ikke alene hjælpe dig med at effektivisere, uden at det koster noget. Det kan være, at vi kan hjælpe dig til at spare rigtig mange penge på licenser til produkter, som du lige så godt kan finde i gratis versioner.

Er du klar til at tage springet? Vi er!

Share