↑ Return to IT

Businesscase

Skal du lave en businesscase og vil du være helt sikker på, at den holde i den sidste ende?

Det kan være en uoverskuelig omgang at lave en businesscase for et ny IT-system. Det skal sikres, at alle arbejdsgange er taget med i betragtning og at alle ekstra udgifter er regnet med, sammen med alle de forventede besparelser. Det kan samtidig være rigtig svært at give et optimalt skøn på de besparelser, der er at hente.

Som eksterne konsulenter kan vi give dig råd og vejledning og hjælpe med at regne din businesscase igennem, så den rammer så tæt på virkeligheden som muligt.

Vores konsulenter har stor erfaring med at lave businesscases til IT-systemer samt andre opgaver og vi er rigtig gode til at få alle detaljerne med.

Da vi jo ikke er bange for at komme på tværs, vil vi også sige vores mening, hvis vi mener, at det viser sig at være en dårlig businesscase.

Skal du være sikker i din sag, inden du går i gang med det store indkøb med efterfølgende uddannelse og eventuelt produktionstab i en periode? Så kan det være en rigtig god idé at lade os kigge på din businesscase sammen med dig. Vi er så at sige dine kritiske realister i denne sammenhæng.

 

Starter du helt fra bunden?

Så vil vi også meget gerne hjælpe dig helt herfra. Vi tilbyder derfor også at komme med de første udkast og skabeloner, så vi sammen kan regne os frem til de rigtige resultater. Med vores store erfaring kan vi tilbyde dig hjælp hele vejen igennem den professionelle businesscase, som sikrer at dit projekt er holdbart, inden du går i gang.

Alt i alt handler det om, at spare penge. Kontakt os før du går i gang, så undgår du at søsætte de uholdbare projekter.

Share