↑ Return to Beskæftigelse

Ledelse

At være konsulent for en chef eller en leder er ikke nogen let opgave. De fleste ledere og chefer ved jo godt, hvor de skal hen og hvad der skal til.
Alligevel er det en svær opgave at få det hele til at hænge sammen, når man også skal have tid til ordentlig personalepleje, MUS-samtaler, driftsmøder og alle de andre krav, som en moderne leder i en offentlig forvaltning dagligt mødes med.

Vores tilgang til dette arbejde er derfor dine præmisser. Vi går ikke på kompromis med vores egne holdninger til tingene, men vi arbejder for dig og sammen med dig. Det vil sige, at det er dig, der sætter dagsordnen, mens det er os, der bidrager med vores viden og tilgange.

Dette kan selvfølgelig kun fungere, hvis du er åben overfor konstruktive forslag og for en gang imellem at give slip på nogle af de mange ting, der fylder din hverdag.
Vi hjælper dig med at opbygge tillid, autoritet, gode vaner og med at skabe de helt rigtige forhold på arbejdspladsen, så dine medarbejdere yder det optimale med et stort smil på læberne.

Share