↑ Return to Arbejdsmiljø

Koordinator

Hos Statement-Denmark har vi en uddannet arbejdsmiljøkoordinator, som kan hjælpe dig med at sikre, at dine arbejdspladser er helt i orden efter alle standarder. Det kan ikke betale sig at vente på arbejdstilsynet, når du kan få en koordinator fra Statement-Denmark til at komme den i forkøbet.

Vi kan hjælpe dig med at sikre, at sikekrheden på din bygge- eller arbejdsplads er helt i top. Det skaber gode rammer for alle, når der er taget hånd om sikkerheden.

Et sikkerhedstjek fra vores arbejdsmiljøkoordinator kan derfor også være et af de gode trin på vejen til at skabe et godt arbejdsmiljø på andre områder. Vigtigst er det dog, at du undgår ulykker og sygdom som følge af dårligt eller usikkert fysisk arbejdsmiljø.

For at yde den bedste og billigste service, hvis du skal foretage forbedringer, laver vi blandt andet selv vores sikkerhedsskilte i Folierullen.dk, som er en afdeling af Statement Denmark. 

 

Du kan også selv købe sikkerhedsskilte, påbudsskilte, advarselsskilte, brandskilte, henvisningsskilte og forbudsskilte direkte i vores webshop på Folierullen.dk

Share